Roland UA-55 Quad-Capture [İnceleyelim]

01 Ağustos 2012 | By admin | Filed in: Keyfi Müzik Güncel.

Roland UA-55 Quad-Capture

Resme tıklayıp tam ekran görebilirsiniz.

Kendimce Türkçe’ye çevirdim 🙂

Bir prim VS preamp onboard çifti, artı süper 24-bit/192 kHz ses kalitesi, ultra düşük gecikme süresi performansı ve kullanışlı USB veri yolu gücü, QUAD-CAPTURE setleri taşınabilir USB2 ses arayüzleri için yeni bir standart ile. Kompakt, dayanıklı tasarımı ve bozulmamış ses o halindeyken taşınabilir, çok kanallı bilgisayar tabanlı üretimler için mükemmel bir temel yapar. Kaliteli ve çok boyut ve fiyat aşıyor performansı ile QUAD-CAPTURE sınıfının başını çekiyor.

2 Mikrofon preamp (preamp VS), iki TRS çıkış, koaksiyel I / O, kulaklık çıkışı ve MIDI I / O ile iki Combo XLR / TRS
Grafiksel Denetim Masası yazılım VS preamp hızlı, sezgisel kontrol sağlar
Phantom güç, toprak kaldırma ve Hi-Z anahtarları
Tek tıkla AUTO-SENS fonksiyonu akıllıca preamp için optimal girdi seviyelerini ayarlar
Aşırı düşük gecikmeli VS Akış sürücüsü
Düşük gürültü, geniş menzilli güç kaynağı
Dayanıklı alüminyum gövde ve Direct Box işlevselliği ile kompakt
Cakewalk SONAR X1 LE ile birlikte.

Kullan kişilerden bir kaç yorum;

Alıntı:

Sizce Roland Quad-Core ise (evet), T.C. Impact Twin ise (hayır). I/O sayısını ve usb-firewire farklılıklarını gözetmeden, preamp kalitesi ve kullanılabilirlik yönünden cevaplayın. [22 Kişi Roland demiş 0 kişi twin.]

Ayrıca belirtmek isterim. Türkiyede T.C. Impact Twin ile arasında 400 TL fiyat farkı var ancak, yurtdışında fiyatları aynıdır. Haberiniz olsun… Bu da bu ses kartının fiyatına göre ne kadar kaliteli bir ürün olduğunu bir ölçüde göstermektedir. Kesinlikle çok kaliteli bir ürün… Daha çok girişe-çıkışa ihtiyacınız yoksa tek alternatifiniz bu olmalı.


Alıntı:

Ben bu ses kartını rode nt2000 ile kullanıyorum, bu ses kartının preamp olarakta çok güçlü harici bir preamp kullanmanıza gerek kalmıyor. Tek ses kartı ve kaliteli bir mikrofonla güzel kayıtlar alabilirsiniz. Ben çok ses kartı kullandım ama bu ses kartı çok farklı gerçekten alın bu ses kartını içiniz rahat bir şekilde kullanın.


Alıntı:

İki ürün arasında kaldım. Roland UA-55 Quad için ‘evet’ M-AUDIO Fasttrack Pro USB için ‘hayır’. Yardımcı olursanız sevinirm… (Anket sonucu 68 Kişi Roland – 4 Kişi M-Audio Demiş)


Alıntı:

Fiyatına göre inanımaz tonaliteye sahip bir alet. Sakın M-audio’ya para vermeyin. Bu aralıkta alınabilecek en iyi ses kartıdır bu alet.


Alıntı:

Bu ses kartı apogee düet 2 ile test edildi, bu daha iyi sonuç verdi. Fiyatına aldanmayın çok kaliteli tavsiye ederim.


Kod:

Sizlerde düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Ama rica ediyorum sizden bu kartı da tutup başka bişeyle kıyaslayıp kafamı iyice karıştırmayın.


– – – Güncellendi – – –

Bu arada fiyatı: 369,00 $ (664,20 TL)


Bir yanıt yazın